Krāsnī cepts ar olu pildīts avokado (Avocado ripieno con le uova al forno)

Food_Avocado ripieno al forno

Ja Tev garšo avokado un vēlies mazliet dažādot pierasto omleti, tad šis ir lielisks variats, kā to visu apvienot. Krāsnī ceptas avokado pusītes, kas pildītas ar olu un papildinātas ar bekona vai kūpināta laša gabaliņiem, vai arī sieru un pārkaisītas ar dažādām garšvielām, garšos kā bērniem, tā arī pieaugušajiem. Pamēģiniet!

Nepieciešams (4 pers.):

  • 2 vidēji lieli – lieli avokado;
  • 4 mazas – vidēji lielas olas;
  • bekons vai kūpināts lasis, sagriezts nelielos gabaliņos;
  • sāls, pipari, dilles, pētersīļi, u.c.

Pagatavošana:

  • avokado pārgriež uz pusēm, izņem kauliņus un ja tie ir nelieli, ar karoti izgrebj vidusdaļas iedobi mazliet lielāku (tā lai tajā pēc tam satilptu ola);
  • avokado kārto cepamajā traukā vienu pie otra, iedobē ievieto olu, pa virsu pārliek pāris bekona vai kūpināta laša gabaliņus un pārkaisa ar garšvielām;
  • liek cepties iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 200 0C apmēram 15 – 20 minūtes, līdz olas ieguvušas vēlamo konsistenci.

Labu apetīti!

Avocado ripieno con le uova al forno

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: