Banānu pankūkas (Fritelle di banane)

Food_Fritelle di banane

Visātrākais svētdienas brokastu variants ir pagatavot šīs gaisīgās un vieglās banānu pankūkas, turklāt, izmantojot tikai divas sastāvdaļas – banānus un olas.

Pēc vēlēšanās papildus var pievienot dažādas garšvielas, naža galu cepamā pulvera, pāris ēdamkarotes miltu (piem., rīsu miltu), ja vēlas stingrākas un saturīgākas. Svarīgi izmantot labu pannu, lai pankūkas pie tās neliptu un darboties samērā ātri.

Lieliski sader ar saldējumu, kļavu sīrupu, kausētu šokolādi, svaigiem augļiem, u.c.

Nepieciešams (4 pers.):

  • 2 banāni, pēc iespējas gatavāki;
  • 4 olas.

Pagatavošana:

  • olas sakuļ ar dakšiņu vai mikseri;
  • banānus saspaida ar dakšiņu vai sastrādā viendabīgā masā ar blenderi;
  • abas iepriekš pagatavotās masas sajauc;
  • sakarsē pannu un liek uz tās cepties nelielas pankūciņas līdz tās no abām pusēm iegūst viegli zeltainu nokrāsu;
  • pasniedz tiklīdz gatavas papildinātas ar saldējumu, kļavu sīrupu, kausētu šokolādi.

Labu apetīti!

Banana_PancakesBanana_Pancakes1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: