Brusketa ar sarkano sīpolu marmelādi (Bruschetta con marmellata di cipolle rosse)

Food_Bruschette_Marmellata di cipolle rosse

Iestājoties pavasarim, arvien biežāk tiek rīkoti pasākumi brīvā dabā, tāpēc šī brusketa ar sarkano sīpolu marmelādi var izrādīties tieši laikā.

No vienas puses, tā var tikt pasniegta kā oriģināla uzkoda pati par sevi vai kopā ar spēcīgas garšas noturētiem sieriem (piem., parmezāna sieru, provolone, pecorino, kūpinātiem sieriem), no otras puses, kā piedeva pie gaļas ēdieniem.

Pamēģiniet!

Saistītie raksti:

Marmellata di cipolle rosse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: