Citrona sulā marinēta vistas gaļa (Pollo al limone)

Food_Pollo al limone

Lai ikdienu un tās pašas ēdamlietas padarītu nedaudz savādākas, nepieciešamas apmēram 30 minūtes. Tas ir tieši tik daudz, lai izspiestu citrona sulu un ļautu gaļai iegūt citu garšu.

Nepieciešams:

  • vistas fileja, sagriezta pēc iespējas plānākās škēlēs;
  • 1 – 2 citroni;
  • olīveļļa;
  • garšvielas – sāls, oregāno (raudene), čili pipari.

Pagatavošana:

  • izspiež sulu no viena citrona un lej traukā, kurā pēc tam tiks marinēta gaļa;
  • pievieno olīveļļu un garšvielas – oregāno (raudeni), sāli un čili piparus – un visu kārtīgi izmaisa. Marinādei ir jābūt viegli skābenai!;
  • atstājam gaļu marinēties apmēram 30 min, ik pa laikam gaļas šķēlītes apgriežot otrādi (vistas gaļa būs ieguvusi nedaudz gaišāku krāsu);
  • cepam uz grila un pasniedzam ar citronu pusītēm! Lieliski sader ar svaigiem lapu salātiem un glāzi vēsa baltvīna.

Labu apetīti!

Pollo al limone

Saistītie raksti:

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: